2020 jetrent

Start van 2020

2020jetrent

Wat staat er te wachten in 2020 ?

Jetrent wenst iedereen mooie kerstdagen en een prettig nieuwjaar !

2020jetrent

Wij kijken in ieder geval al enorm uit naar 2020 ! Heel wat nieuwe studenten zijn zich aan het klaarstomen om begin dit jaar naar USA te gaan , we houden jullie op de hoogte .
Verder verwachten we weer heel wat leuke avonturen waar we jullie zoveel mogelijk van zullen laten meegenieten .

student raf met jetrent

Weer een ervaring van student naar USA

student piloot Raf
Ik heb Peter leren kennen op een moment dat ik al enkel jaren niet meer gevolgen had. Ik was een PPL(H) ik had dus op helicopters gevlogen. Door omstandigheden ben ik daar mee gestopt.
Peter heeft me die dag gezegd dat ik maar eens moest langskomen om eens na te gaan of vliegtuigpiloot mij misschien interesseerde.
Voor ik het wist was gestart met mijn opleiding. Via zelfstudie heb ik mijn theorie gedaan, daar zijn goede en duidelijke manieren om dit via de computer te doen.
Enkele maanden later zijn we dan naar Arizona getrokken met een groep! Dit was een fantastische ervaring, allemaal waren we bezig met maar èèn ding, vliegen!! Wat een sfeer en iedereen helpt elkaar en moedigt elkaar ook aan, dat heb je nodig want het is zwaar want Peter liegt er niet om, je moet gereed zijn, je moet u inzetten! En dan is er de moment dat je uw praktisch examen mag doen, wat een goed gevoel geeft dat als je er eenmaal door bent!!
Bedankt Peter, want jij pushed ons er door!!

student piloot N150TV

Raf Verheyden, Private pilot.
vliegen peter thys

TBM Vlucht

studente jetrent

Piloot studenten en hun hervaring

vlieginstructeur

Veteraan! Goof , Up in the SKY