Altijd leuk te horen wat hun ervaringen met Jetrent zijn !!

jetrent student

4 jaar geleden ben ik Tom Van Dyck (via zijn lieftallige vriendin) Peter Thys tegengekomen. Ik had heel lang geleden mijn ppl gehaald (die uiteraard niet meer geldig was), maar vloog al jaren niet meer. Door zijn aanstekelijk enthousiasme was ik onmiddellijk terug verkocht en heb ik een aantal vluchten met hem gedaan. Ik merkte dat ik kon landen en opstijgen… maar
echt vliegenheb ik van Peter geleerd.
Ondertussen heb ik mijnCPL IR Single Engine

en ik hoop in de toekomst mijn Multi Engine en Jet rating te halen… to be continued!


Ik ,Willem De Peuter heb begin dit jaar met Peter mijn
FAA/PPL met Instrument Rating

gehaald, in de USA. Ik wil nu met hem een stap verder gaan en mijn Commercial Pilot License halen (CPL). Ik kan Peter als lesgever goed waarderen om 2 redenen:
1) hij is een goed en zeer ervaren piloot en kan belangrijke punten eenvoudig maken.
2) hij is geen “quitter” en geeft die dynamiek ook door aan zijn leerlingen. Bv. als er administratieve hickups zijn (zeer courant in de luchtvaart wereld) laat hij zich niet uit het lood slaan en vecht zich er doorheen. Niet iedereen kan dat.


Na het behalen van mijn
PPL en Instrument rating in de U.S.A.

vond ik het belangrijk om mijn training voor te zetten in Europa. Na wat omzwervingen ben ik uiteindelijk bij Peter terecht gekomen. Hij heeft er een belangrijk deel in gehad om van mij een betere piloot te maken en mij current te houden. Dit heeft weer geleid tot meer vertrouwen in eigen kunnen. Buiten het praktijk gedeelte van het piloot zijn is er ook nog een wirwar van regelgeving. Met Peter aan je zijde en zijn pragmatische aanpak en jarenlange ervaring worden deze hobbels dan ook met gemak genomen. Via deze weg wil ik Peter dan ook bedanken voor de afgelopen jaren en ik hoop dat er nog velen mogen volgen.

John Menheere