corona

Coronavirus COVID-19

 

 

Beste collega’s
Chers collègues
In aanvulling op de brief van gisteren worden volgende uitzonderingen toegestaan. Betreffende de verlenging van de geldigheidsduur van de medische certificaten van kandidaten met een Belgische Licentie.
En plus de la lettre d’hier, les exceptions suivantes sont autorisées concernant la prolongation de la validité des certificats médicaux des candidats titulaires d’une licence belge.
Provided that the regular validity period of a certificate expires before 31 July 2020, that validity period is extended by 4 months, in the case of:

Class 1 medical certificate holders and Part-ATCO Class 3 medical certificate holders benefitting from this exemption shall hold a valid Class 1 or Class 3 medical certificate without limitations, except visual ones.

Cabin Crew medical report holders benefiting from this exemption shall hold a valid cabin crew medical report without limitations, except visual ones. Dr. Heidi D’HERT, OHP Chief Medical Officer – Medical assessor BCAA

Read here : Letter Mobility and Transport

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie