G1000

Vliegsimulator  G1000  training en opleiding.




Vluchtsimulator Garmin G1000 training IFR-opleiding op de luchthaven van Antwerpen

Vliegsimulator Garmin G1000  training en opleiding. Vluchtsimulator voor piloten, geeft het gevoel van een echt vliegtuig te vliegen… Het kiezen van de juiste vluchtsimulator is nog belangrijker dan de keuze van uw vliegtuig. De G1000 is een van de meest geavanceerde simulatoren in de industrie.
Dit geautomatiseerde systeem stelt u in staat om in zeer comfortabele omstandigheden uw vliegvaardigheid te verbeteren , en uw vliegprocedures te versterken en te oefenen.
Steeds weer kunt u oefenen in aanwezigheid van een ervaren instructeur. Levensechte imitatie van de cockpit- en landingsprocedures op alle luchthavens ter wereld op elk moment (’s nachts en/of bij slecht weer).

Wil je met je eigen studenten een opleiding geven op onze SIM .
Vliegsimulator Garmin G1000 met je eigen studenten?
Wij kunnen ons systeem verhuren aan ervaren instructeurs.
Voor informatie over de voorwaarden, neem dan contact op .

Instrument flight rules (IFR) training

Instrument flight rules (IFR) training is geschikt voor alle soorten piloten,
of je alleen maar student of professioneel bent.
Professionele piloten kunnen hun vaardigheden op peil houden en leren om ingewikkelder routes en vluchtomstandigheden te vliegen.
Aan de andere kant kunnen leerling-piloten zich op een ontspannen manier voorbereiden op praktische examens. Ze worden in hun eigen tempo geïnstrueerd door ervaren instructeurs.
In overleg met de instructeur kan men een op maat gemaakt trainingsprogramma aanvragen.


Onze Vliegsimulator



Onze Vliegsimulator , levensechte imitatie van de cockpit- en landingsprocedures op elk moment en op alle luchthavens ter wereld !